De nieuwe generatie kinderen: alle emoties uitvergroot

De kinderen van dit millennium zijn heel anders dan kinderen die in vorige eeuwen zijn geboren.  Ze zijn meer geëvolueerd dan vorige generaties en zijn zeer spiritueel begaafd. Ze hebben het vermogen zich af te stemmen op de subtielere sferen die de meeste volwassenen niet eens herkennen of begrijpen waardoor ze vaak gefrustreerd raken over het gebrek aan bewustzijn bij hun ouders.

Vijfde generatie herborist en Australische natuurgeneeskundige Ian White legt uit dat de nieuwe generatie kinderen meer permanent in hun rechterhersenhelft leeft, waardoor ze vaak intuïtiever en creatiever zijn. Dit kan in het dagelijks leven voor onbalasen zorgen. Zo sluiten de traditionele leermodellen op school vaak niet bij deze intuïtie en creativiteit aan wat voor frustratie en onrust kan zorgen. De Focus essence die Ian ontwikkelde is een krachtige combinatieremedie die ondersteunt bij dyslexie en het steeds meer voorkomende ADHD.

De kinderen van nu hebben ook een groter mededogen, ervaren hun emoties zeer sterk en zijn zeer empathisch. Ze voelen de pijn en het lijden van anderen om zich heen en raken erg van streek als andere mensen gewelddadig zijn of emotionele of fysieke pijn hebben. Velen zijn psychische sponzen. Kinderen moeten hierin dan ook ondersteund worden. Ian ontwikkelde de Fringed Violet essence die kinderen beschermt tegen de gedachten en gevoelens van anderen.

De Meditatie Essence ondersteunt het kind dan weer in het omgaan met het eigen bewustzijn en helpt de ouders om bewuster te worden. De nieuwe generatie kinderen leeft ook meer online waardoor ze hun speelsheid en zin om te bewegen vaak verliezen. De Little Flannel Flower hernieuwt die speelheid en zorgt dat kinderen ook kind kunnen en willen zijn.

Ook de toenemende straling heeft vaak een invloed op het functioneren bij kinderen en hun ouders. De combinatieremedie Electro Essence of hanger die de essence bevat, beschermt tegen de negatieve effecten van de elektromagnetische straling. De hangers zijn handgemaakt en het medicinaal glas bevat een hoeveelheid Electro Essence die vijf jaar lang bescherming biedt tijdens het dragen ervan. 

De Australian Bush Flower Essences en andere bloesemremedies zijn dan ook bijzonder geschikt voor deze huidige generatie van zeer liefdevolle, zachtaardige, spiritueel begaafde kinderen. Zij reageren geweldig op de hogere vibratie die aanwezig is in de Essences die volkomen veilig, eenvoudig te gebruiken en uiterst krachtig zijn voor kinderen en baby’s. Ze werken bijzonder snel bij kinderen, omdat kinderen niet zoveel emotionele blokkades en barrières hebben als volwassenen en kunnen ook gemakkelijk worden gecombineerd met andere geneeswijzen, zoals homeopathie, allopathische geneeskunde, acupunctuur, massage, counseling of chiropractie.

De subtiele energie van de plant wordt afgegeven in een oplossing van zuiver water, met 11 % organische cognac als natuurlijk bewaarmiddel. Deze alcohol bewaart en respecteert de energie van de bloesems en werkt anti bacterieel. De dagelijkse dosis van 14 druppels bevatten een alcoholgehalte dat zo verwaarloosbaar is, dat het zelfs veilig door baby’s en dieren kan gebruikt worden. Ouders die zich hierover nog zorgen maken, kunnen de druppels eerst toevoegen aan een beetje warm water (zoals water voor thee). Door de warmte gaat de alcohol verdampen en eenmaal afgekoeld kan de essence op deze manier worden opgenomen.

De bloesemremedies zijn echter ook zeer efficiënt voor gezinnen, ouders die te maken krijgen met de emotionele pieken van hun kinderen en hierdoor extra stress en onmacht ervaren. Zo ontwikkelde Ian White zes combinatieremedies om hen bij te staan en te begeleiden in het proces van opgroeien. Deze remedies helpen dus niet alleen het kind, maar ook de ouders, omdat ze leren hoe het pad van hun kind te koesteren en te voeden.

Zo helpt de Droom Zacht remedie of Dream Time lawaaierige, drukke en onrustige kinderen tot rust te komen en vredig, kalm en ontspannen te worden zodat ze rustig naar bed kunnen gaan. Deze remedie beschermt gevoelige zielen tegen externe prikkels en maakt hen minder vatbaar voor negativiteit zodat ze sneller in slaap geraken. De remedie is uiteraard ook geschikt voor volwassenen en broertjes en of zusjes die eenzelfde kamer delen en hierdoor moeilijk hun ‘off knopje’ kunnen vinden.

Zeer herkenbaar zijn de bazige kinderen met een dominante persoonlijkheid die graag de leiding nemen en anderen vertellen wat ze moeten doen. Ook vaak tegen hun ouders en andere volwassenen. Voor deze kinderen ontwikkelde Ian Zeurpietje of Fusspot. Er werden essences toegevoegd om koppigheid en egocentrisme te verminderen zodat ze meer bewust worden van en open staan voor de behoeften van anderen.

Huisje Weltevree of de Sibling Harmonie combinatie remedie creëert dan weer een liefdevolle band tussen broers en zussen, ook bij samengestelde gezinnen. Iets wat heel eigentijds is. Deze remedie zorgt voor harmonie, versterkt het gevoel van vergeving, mededogen en empathie en helpt om jaloezie, onzekerheid, wrok en haat los te laten. De essence kan ook voor en na de geboorte van een nieuwe broer of zusje toegepast worden, vooral bij een eerstgeboren kind, om jaloezie te voorkomen.

Bazig baasje of Bossy Boots is dan weer een geweldige remedie om een kind dat zeurderig, onbuigzaam, hardnekkig, controlerend en tegendraads is, te transformeren in een meer ontspannen kind dat openstaat voor verandering en nieuwe ervaringen. Deze remedie zorgt voor innerlijke rust en flexibiliteit.

Woede Weg of Toddler Tamer is een mooie remedie om een overstuur kind te kalmeren en tot rust te brengen. Het zorgt voor kalmte en balans tijdens een woede aanval. Je kan deze remedie ook toedienen om een driftbui te voorkomen door deze toe te dienen als je de signalen van een aankomende driftbui ziet.

Ouders ervaren grote uitdagingen met kinderen van deze tijd. Net als papa’s verliezen ook mama’s zich vaak in hun moederschap. Voor papa’s ontwikkelde Ian de Men’s remedie. Een remedie die meer balans brengt in het man zijn en relatie met kinderen en partner. Bij mama’s gaat het moederschap vaak overheersen waardoor vrouw en partner zijn vaak op de achtergrond verdwijnen.  Evenwichtige mama of Mumma Mojo helpt een moeder om ook oog te hebben voor haar eigen behoeften en noden en helpt ze om niet enkel voor haar familie te zorgen, maar ook voor zichzelf. Deze prachtige remedie zorgt voor meer pit, veerkracht, kalmte en vernieuwing. Versterkt de band tussen een moeder en haar kind(eren), versterkt haar intuïtie en verlicht overweldigende gevoelens.

Ian White moedigt kinderen van nu en hun ouders aan om hun hart open te houden en de moed, de kracht en het enthousiasme te hebben om hun doelen en dromen te volgen en na te jagen. Hij is zeer optimistisch over de toekomst van onze planeet. Want wanneer deze kinderen met hun inherente kwaliteiten van intuïtie, gevoeligheid en samenwerking volwassen worden en invloedrijke posities bereiken in de regering, het onderwijs, het bedrijfsleven en de kunsten, zullen zij onze samenleving op een zeer positieve manier kunnen beïnvloeden.

Het is dan ook van groot belang de nieuwe generatie kinderen juist te interpreteren, te begrijpen en te ondersteunen zodat ze nog veel goeds kunnen brengen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*